RACE
Зв'язатися з нами
menu

Ціни на оренду авто знижені

Січень 2017 року

графік зниження ціни - картинкаТоргова марка RACE надає послугу прокат автомобілів економ класу по супер ціні. Ми пропонуємо дешевий прокат вже з першого дня, вам зовсім не обов'язково замовляти автомобіль на 30 днів, щоб отримати хорошу ціну. Якщо основний пріоритет в оренді машин, для вас, це ціна – для вас спеціально розроблена дана програма.

Вартість оренди Деу Ланос на 1 добу обійдеться вам в 23 долара США, тобто менше 1 долара на годину. Якщо даний автомобіль орендувати на 4 дні і більше, ціна складе 20 доларів на добу. Погодьтеся, хороша пропозиція !!!!

В рамках дешевого прокату автомобілів ми пропонуємо машини марок Деу Ланос и Рено Логан. Вам не варто переживати, ми зовсім не пропонуємо «вбиті» машини, просто дані автомобілі 2011 року випуску і тому ми можемо надати на них значну знижку.

Абсолютно всі автомобілі пропоновані за даною програмою обладнані склопідйомниками, гідропідсилювачем керма, кондиціонером, мають тоновані стекла, магнітолу МР3, центральний замок.

Для того щоб скористатися нашою пропозицією, не варто замовляти автомобіль за пів року і робити оплату вперед. Машини практично завжди є в наявності і замовити і взяти їх можна день в день. Подзвонив, замовив, забрав – саме такий принцип!

Машини обладнані зимовою гумою, що вже відповідає погодним умовам.

Послуга дешевої оренди автомобіля доступна в Харкові , Дніпропетровську, Львові, Києві і Запоріжжі.

Замовляйте дешевий прокат автомобілів – залишайтеся з RACE!

Якщо знайшли неточність в нашій статті або ми не вказали якусь цікаву для Вас інформацію, напишіть нам.
Назад до новин

(+380) 67-644-6-555

(+995) 514-577-555

WhatsApp

Viber

Telegram

info@race.net.ua

Головний офіс: вул. Дмитра Кедріна, 44, Дніпро, Україна