RACE
Зв'язатися з нами
menu

Екскурс в історію компанії

Грудень 2016 року

Race історіяRACE не був піонером на ринку автопрокату України або Дніпропетровська. Перші прокатні фірми відкрили свої двері в Дніпровському краю не так вже й давно, десь на початку 2000-го року.

Свою діяльність і передісторію, компанія RACE (Rent A Car Enterprise) починала саме з Дніпропетровська, а тому, цей край і до цього дня залишається нашим улюбленим регіоном. Наш офіс був відкритий по вул. Дмитра Кедріна, 44 і по сей день знаходиться там. Єдиним винятком стало те, що з однієї кімнати, тепер наш офіс перетворився в цілий поверх будівлі.

За кілька років роботи, нашими послугами, скористалося значна кількість людей.

RACE - національний оператор прокату автомобілів. Незважаючи на величезне засилля на ринку оренди авто міжнародних компаній, ми тримаємо першість в даній сфері. Більшість споживачів звертаючись до наших офісів в різних регіонах знаходять наші ціни привабливими, а сервіс таким, що відповідає світовим стандартам у сфері оренди автомобіля. До нас багато разів зверталися клієнти, що мають платинові карти на знижку в міжнародних прокатних компаніях, але наші ціни, в порівнянні з вартістю прокату у «міжнародників», з огляду на всі платинові знижки, дешевше.

За більш ніж 6-ти річний період роботи ми встигли стати не просто компанією в сфері прокату авто в Україні, а й простим хорошим другом для багатьох наших клієнтів. Напевно, одним з найприємніших моментів, є те, що коли через 2 - 3 роки ти знову бачиш клієнта, який до тебе звертався на почтаку зародку компанії. А скільки людей приходить до нас просто за рекомендацією, так це не просто люди обмежені одним містом, вони приїжджають з усього світу.

Обслуговуючи клієнта, який зробив замовлення, не рідко чуєш: «наші знайомі брали у вас автомобіль в минулому році і, залишилися дуже задоволені, ось тепер ми приїхали». Так, це просто супер. Немає нічого вище простих людських стосунків, коли те, що ти робиш просто значимо для кого-то, і хтось залишився задоволений тим, що ти зробив, хоча це і є твоя повсякденна робота.

Що ж, якщо буде потрібен прокат автомобілів і ви ніколи не користувалися даною послугою - тепер будете точно знати, до кого звернутися. Ні, ми не загордилися успіхами або досягненнями, ми просто хочемо все так же робити для вас благо, і якими великими ми б не стали, навіть якщо завтра у нас буде не 5, а 150 офісів - для нас ви завжди залишитеся найціннішим. Свого часу, ще Карнегі сказав одну чудову фразу, яку ми поклали в основу нашої діяльності: «Дайте мені всі гроші світу і заберіть людей - через час я ніщо» і навпаки «Заберіть у мене все, але дайте мені людей - і через час я буду мати все ». Ви для нас ВСЕ, ми намагаємося, і будемо намагатися доставляти вам тільки приємні моменти в житті, яких іноді просто не вистачає.

Якщо знайшли неточність в нашій статті або ми не вказали якусь цікаву для Вас інформацію, напишіть нам.
Назад до новин

(+380) 67-644-6-555

(+995) 514-577-555

WhatsApp

Viber

Telegram

info@race.net.ua

Головний офіс: вул. Дмитра Кедріна, 44, Дніпро, Україна