RACE
Зв'язатися з нами
menu

Отримання та повернення автомобіля у неробочий час без доплат

Січень 2017 року

самообслуживание автоВи можете скористатися послугою самообслуговування в деяких наших офісах. Багато хто вже користувався такою послугою за кордоном, так як вона автоматично надавалася тим чи іншим оператором.

Що таке послуга самообслуговування?

Ви можете самостійно взяти автомобіль або здати його без залучення будь-якого менеджера по прокату. Не зрозуміло в чому плюс даної послуги? Плюсів безліч. Дуже часто в тій чи іншій компанії, вам пропонували підвищену ставку на прокат автомобіля, адже ви замовили автомобіль пізно вночі та ще й у вихідний день, а повернути автомобіль хочете так само пізно вночі. Практично кожна компанія бере за ці послуги додаткову оплату, що не зовсім прийнятно для вас. Виникає питання: чи можна скористатися орендою автомобіля, але без оплати за якісь додаткові послуги, тим більше якщо вартість всіх додаткових послуг перевищує вартість самої оренди. Саме для таких цілей і була створена послуга "самообслуговування", коли ви самостійно берете автомобіль в пункті видачі, без залучення будь-якого менеджера і так само самостійно повертаєте автомобіль, поставивши його на паркінг компанії і залишивши ключі і документи від автомобіля.

Оплата за послуги прокату, при використанні "самообслуговування", проводиться по картці або в іншій формі - заздалегідь

Як скористатися?

Зателефонуйте нам, замовте послуги прокату автомобіля, якщо ви будете потребувати в послузі "self service", запитаєте нашого оператора про можливості надання даної послуги в конкретному регіоні. Якщо послуга надається - ви зможете нею скористатися.

На момент написання статті, послуга самообслуговування надавалася в Дніпропетровську, Києві, Тбілісі, Батумі, Львові та Харкові.

Залишилися питання? Пишіть або телефонуйте нам, інформацію знайдете на сторінці Контакти

Якщо знайшли неточність в нашій статті або ми не вказали якусь цікаву для Вас інформацію, напишіть нам.
Назад до новин

(+380) 67-644-6-555

(+995) 514-577-555

WhatsApp

Viber

Telegram

info@race.net.ua

Головний офіс: вул. Дмитра Кедріна, 44, Дніпро, Україна