RACE
Зв'язатися з нами
menu

Прокат автомобілів - відео огляди

Листопад 2016 року
 
Оренда авто видео обзорЗ метою вашої зручності і для того, щоб не виникало ніяких додаткових питань, ми починаємо створювати і викладати відео огляди автомобілів на наш сайт, так само ви зможете побачити і почути умови прокату автомобіля, які будуть показані на відео.
 
Всі відео будуть доступні у нас на сайті, а так само на нашому каналі в YouTube. Ви можете не просто подивитися огляд, але і підписатися на наш канал і регулярно дивитися огляди прокатних автомобілів, а так само те, що у нас змінюється, ближче знайомиться з нами.
 
Ми робимо огляди не тільки щодо наших автомобілів, умов прокату автомобіля, але і про простих речах, які вам можуть просто стати в нагоді при експлуатації автомобіля, цікаві місця і те, куди варто заїхати, що варто відвідати і чи варто взагалі брати автомобіль в оренду.
 
Наші відео огляди стосуватимуться різних міст і країн, тут буде і Україна, і Грузія, різні міста: Сімферополь, Дніпро, Київ, Тбілісі і Батумі і багато, багато іншого.
 
Якщо у вас є які-небудь питання - ми просимо задавати їх нам, для того, щоб ми їх могли освятити на нашому ресурсі, в тому числі і за допомогою відео.

Де подивитися відео огляди

Ви можете подивитися відео на кінцевій сторінці автомобіля, тобто там, де описані його характеристики і є опис машини. Там ми робимо відео завдяки якому ви можете оглянути автомобіль, побачити стан автомобіля, подивитися основні функції автомобіля, які є: як відкрити люк бензобака, як відкрити багажник, як скористатися коробкою передач автомобіля і вибрати необхідну передачу.
 
Так само відео огляди доступні в розділі умови прокату, автопарк - тут ми розповідаємо про прокат автомобіля, розповідаємо про особливості водіння в різних країнах, а також умови договору прокату.
 

Пару посилань на відео огляди на нашому сайті.

Огляд Міцубісі Паджеро ІО

Огляд Нісан Ноут

Якщо знайшли неточність в нашій статті або ми не вказали якусь цікаву для Вас інформацію, напишіть нам.
Назад до новин

(+380) 67-644-6-555

(+995) 514-577-555

WhatsApp

Viber

Telegram

info@race.net.ua

Головний офіс: вул. Дмитра Кедріна, 44, Дніпро, Україна