RACE
Зв'язатися з нами
menu

RACE з днем народження, 7 років

Квітень 2013 року

Сьогодні, 3 квітня 2013року, торговій марці RACE - Rent A Car Enterprise, виповнюється 7 років. Ми дуже раді цій події, адже ми з Вами вже 7 років. Не кожен з наших клієнтів 7 років з нами, адже хтось пробував прокат десь в іншому місці, хтось раніше працював з іншою фірмою, але тепер він працює тільки з нами і ми раді і вдячні за це нашим клієнтам. Від імені всієї компанії дозвольте висловити щиру вдячність Вам, нашим клієнтам, за те, що ви з нами провели ці 7 років, і навіть якщо ви приєдналися до наших лав зовсім нещодавно, ми все одно раді вам. Будуть ще 7 років і ще довгі роки співпраці не тільки з Вами, але і з Вашими друзями, дітьми, родичами, знайомими.
За 7 років ми виросли з маленької фірми, що займає одну кімнатку, в обслуговуючу компанію 5 регіонів України: Дніпропетровськ, Донецьк, Луганськ, Харків, Запоріжжя, додатково зараз ведеться робота в напрямку Сімферополя, Києва, Львова, Кривого Рогу. Наш автопарк давно перевищив 100 автомобілів, ми пройшли цей рубіж і давно переросли дрібність.
За 7 років, як я думаю, ми не стали зарозумілими, хитрими, навпаки ми намагалися і намагаємося більше для Вас, щорічно закуповуючи все нові і нові автомобілі, радуючи новинками автопрому тільки що зійшли з конвеєра.
Думаю, що без чиїх-то образ не відбулося, звісно хтось залишився незадоволений нами, радує одне, що таких людей 1 на 1000 наших клієнтів і те, невдоволення, швидше за все, викликано поведінкою споживача послуги прокату. Ми просто переросли і не можемо зупинятися на рівні розуміння певних людей, які живуть за поняттями, вказуючи нашим працівникам жорсткої тональності: "ти що, не зрозумів, я тобі завезу гроші", при цьому створюй заборгованість. Ми відразу прощалися з такими клієнтами, незважаючи на їх заслуги і довгу роботу. Для нас немає різниці багатий чи бідний, ми вас любимо будь-якими, але правила є правила і порядок повинен бути. RACE ніколи не дозволить ображати своїх співробітників і клієнтів. Ми вже 7 років зберігаємо ваші секрети, адже це факт, що хтось їздить на автомобілі до коханки, хтось чиновник і не хоче показувати свої видатки - ми все розуміємо, але ми ні на крок не зраджуємо вас і завжди зберігаємо ваші секрети. Просимо Вас завжди ставитися з повагою до будь-якого співробітника, якщо вас хто-небудь образить або не вчинить так по відношенню до Вас, цей наш співробітник понесе найжорстокіше покарання. Повертаючись до питання боржників, скривджених з цього питання, я сказав би так, що мораль і правила не дозволяють нам ставитися до цього спокійно. Завжди хочеться привести в приклад продуктовий магазин, в який я ходжу ось вже більше 15 років, знаю всіх продавців і охорону, вони знають мене, але жодного разу я не дозволив собі набрати дві сумки їжі і сказати продавцям - "ти що не зрозумів, я, що не 15 років ходжу в магазин, я занесу гроші....". Я завжди плачу гроші і навіть дозволити таке сказати не можу - це вище мене і моєї моралі. Тому образи, висловлені з приводу відмови від роботи з невігласами і грубіянами, навіть дуже багатими нехай лежать на їх совісті.
Нашим клієнтам мені хочеться сказати, що вже в квітні 2013 року ми запустимо велику програму лояльності для кожної людини, який скористався прокатом автомобілів в нашій компанії RACE - це будуть не просто знижки, це буде дійсно програма, побудована індивідуально під кожного і вигода тут буде закладена велика і потенційна.
Наш наступний, тобто восьмий рік діяльності проголошений під девізом "Прокат авто в Україні - це просто". Якщо всі 7 років ми будували якість, співпрацю, дружбу у сфері оренди автомобілів, то в цьому році ми додамо ще й слово ПРОСТО - ви дійсно побачите, що це дуже просто і легко, якщо ви скажете, що це не так - мені доведеться перед Вами вибачитися, але так не станеться на 100% впевнений.
І так, до 1 травня 2013 року ви побачите ПРОКАТ ЦЕ ПРОСТО у всіх наших діях.

Якщо знайшли неточність в нашій новині або ми не вказали якусь цікаву для Вас інформацію, напишіть нам.
Назад до новин

(+380) 67-644-6-555

(+995) 514-577-555

WhatsApp

Viber

Telegram

info@race.net.ua

Головний офіс: вул. Дмитра Кедріна, 44, Дніпро, Україна