RACE
Зв'язатися з нами
menu

Кримський офіс призупинив роботу

Квітень 2020 року

Робота офісу в Сімферополі тимчасово припинена через відсутність правового регулювання в Криму.
У зв'язку з ситуацією в країні, зокрема в Криму, працювати в даному регіоні дуже складно. Незрозумілі багато питань які відносяться до ведення бізнесу, взаєморозрахунків, роботи банків, страхових компаній та роботи правоохоронних органів. Оскільки Крим застряг між Україною і Росією, яким чином можна там працювати і на яких умовах, відповідей немає.
Великі супермаркети, українські банки, та філії різних українських компаній і установ припиняють свою роботу, деякі закриваються, інші тимчасово припиняють чекаючи змін, і якоїсь ясності в сфері бізнесу поки немає. Незрозумілим є питання валюти Криму, пенсії і виплати здійснюються в рублях, оплата послуг, наприклад комунальних, проводиться у гривнях, і так само на ринках виставлені ціни на продукти в рублях і гривнях.
Наша компанія тимчасово припинила роботу по місту Сімферополь, ми чекаємо правові зміни і умови для роботи, сподіваємося на найближче вирішення складної ситуації. На сьогоднішній день Ви можете орендувати автомобіль в найближчих містах де є наші офіси, а саме: Дніпропетровськ, Донецьк, Запоріжжя і Луганськ.

Якщо знайшли неточність в нашій новині або ми не вказали якусь цікаву для Вас інформацію, напишіть нам.
Назад до новин

(+380) 67-644-6-555

(+995) 514-577-555

WhatsApp

Viber

Telegram

info@race.net.ua

Головний офіс: вул. Дмитра Кедріна, 44, Дніпро, Україна