RACE
Зв'язатися з нами
menu

Особливості прокату машин у Грузії: Тбілісі, Батумі, Кутаїсі

Вересень 2020 року

Приїхавши до Грузії ви раптом вирішили скористатися послугою прокату авто в Грузії. В рамках даного матеріалу ми не будемо освячувати всю принадність даної послуги, а зупинимося лише на невеликій перевазі, що надається нашою компанією при оренді автомобіля у нас.

Якщо ви вже читали умови оренди автомобіля в Грузії, то напевно прочитали перелік послуг, які включені у вартість прокату, якщо ви там не знайшли відповіді на питання, що ж робити з платним паркуванням – ми відповімо вам.

В Грузії, а саме в Батумі і Тбілісі існує платна парковка. Треба сказати що система оплати існує тільки в цих двох містах. Припаркувати свій автомобіль можна скрізь де є знак паркування «Р». Якщо ви припаркували автомобіль у недозволеному місці або у вас не оплачена парковка – автомобіль буде евакуйований спеціальною службою. Штраф становитиме близько 70 ларі. Паркування оплачують в паркоматі поруч, але тільки наша компанія пропонує сервіс вже сплаченої паркування.

Якщо ви взяли в прокат автомобіль в нашій компанії в Тбілісі, Батумі або Кутаїсі, у вас автоматично, у вартість прокату автомобіля включена вартість паркування. Ви можете припаркувати наш автомобіль в будь-якому місці, де це не заборонено і автомобіль ніколи не буде евакуйований.

При парковці автомобіля, ви можете побачити людей у кольорових жилетках (паркувальників), які допомагають вам заїхати або виїхати з або на парковку. Цим людям платити нічого не треба. В Грузії ці люди називаються – сам собі знайшов роботу. Вони не є співробітниками служби паркінгу, а просто допомагають вам паркуватися в надії отримати від вас 0,20 ларі в подяку. Всі грузини дають їм гроші так як бояться поганого слова в свою сторону від останніх. Але це ваше право, а не обов'язок.

Справжніх співробітників паркінгу ви ніколи не побачите, це звичайні люди, вони ходять з планшетом і за номером автомобіля перевіряють платіж онлайн. Так що до наших автомобілів – претензій не буде – все сплачено вперед.

Замовити прокат авто в Грузії, в Батумі, Тбілісі з оплаченої паркуванням можна телефонами вказаними на сайті або заповнивши форму замовити прокат автомобілів в Грузії онлайн

Для дзвінків з Грузії (+995) 514-577-555

Для дзвінків з України (+38) 067-644-6-555

Автопарк Тарифы на прокат автомобилей
Якщо знайшли неточність в нашій статті або ми не вказали якусь цікаву для Вас інформацію, напишіть нам.
Назад до новин

(+380) 67-644-6-555

(+995) 514-577-555

WhatsApp

Viber

Telegram

info@race.net.ua

Головний офіс: вул. Дмитра Кедріна, 44, Дніпро, Україна