RACE
Зв'язатися з нами
menu

Прокат авто в Гудаурі

Грудень 2020 року

Грузія - дивовижна країна, з античною культурою і доброзичливими мешканцями. Вона завжди полонила своєю славною красою, сніговими горами і мінеральними джерелами.

Відпочинок взимку в Гудаурі  залишить глибокі враження. Чудовий краєвид і гірський морозне повітря створюють казкову атмосферу. Катання на лижах, санках, сноуборді відмінно підійде для любителів активного відпочинку.

На додаток до цих розваг Ви побачите історичні цінності міста.

Приїхати в Гудаурі можна з Тбілісі або Кутаїсі. Дуже комфортно добиратися автомобілем. Дороги в прекрасному стані, є паркувальні місця.

Якщо у Вас немає власного автомобіля або він знаходиться на технічному обслуговуванні, не хвилюйтесь, послуга «прокат авто» допоможе у вирішенні цієї проблеми.

Компанія «RACE» пропонує великий вибір автомобілів різних класів. Чудовий стан авто, низькі ціни, автомобіль можна отримати в будь-якій точці міста, цілодобове обслуговування, швидке оформлення документів - переваги компанії.

Щоб орендувати авто Вам потрібен паспорт і водійське посвідчення.

 

А якщо не знаєте маршрут або хочете відпочити, замовте оренду з водієм. Він відвезе Вас швидко і комфортом туди, куди Вам необхідно. Це дасть можливість заощадити час і отримати насолоду від поїздки.

Якщо знайшли неточність в нашій статті або ми не вказали якусь цікаву для Вас інформацію, напишіть нам.
Назад до новин

(+380) 67-644-6-555

(+995) 514-577-555

WhatsApp

Viber

Telegram

info@race.net.ua

Головний офіс: вул. Дмитра Кедріна, 44, Дніпро, Україна