RACE
Зв'язатися з нами
menu

Міжнародне посвідчення водія

Грудень 2020 року

Кому воно потрібно і навіщо? Всі знають термін міжнародне посвідчення водія і всі знають, в чому його суть, але коли справа доходить наприклад до оренди авто в Україні, не всі розуміють чому прокатні компанії в обов'язковому порядку хочуть, щоб його пред'явили. Більшість клієнтів думає, що якщо його водійське посвідчення нового зразка, пластикове, значить воно міжнародне, але це не завжди так.

Україна є країною, яка підписала Міжнародну Конвенцію про Транспортний Рух 8 листопада 1968 року, в Вені. Тому для того щоб управляти транспортним засобом, Вам необхідно, щоб ваша країна була серед тих, хто підписав Конвенцію або ви повинні мати міжнародні права. Дуже важливо щоб у Вас були міжнародні водійські права, тому що оренда авто в Україні без них призведе до штрафу, при ДТП вся вина в будь-якому випадки ляже на вас, і страхова компанія не буде покривати нічого. Тому будьте уважні при відвідуванні країн, де Ви хочете орендувати авто або просто користуватися транспортним засобом.

Якщо у Вас права не міжнародного зразка, зробити права Ви можете в своїй країні всього за день-два, вони будуть переведенні на кілька мов, а також видані Вам на один рік.

Якщо знайшли неточність в нашій новині або ми не вказали якусь цікаву для Вас інформацію, напишіть нам.
Назад до новин

(+380) 67-644-6-555

(+995) 514-577-555

WhatsApp

Viber

Telegram

info@race.net.ua

Головний офіс: вул. Дмитра Кедріна, 44, Дніпро, Україна