RACE
Зв'язатися з нами
menu

Активізувалися автомобільні злодії. Забирають навіть гамбургери!

Січень 2021 року

 Компанія RACE хоче застерегти вас від можливих втрат. Протягом останніх кількох місяців дуже сильно активізувалися крадіжки. При цьому активність спостерігається як при крадіжці з магазинів і офісів, так і при крадіжці з автомобілів. Злодії не гребують нічим, беруть навіть дрібні речі і їжу, що здавалося б взагалі нонсенс.

З останніх зареєстрованих крадіжок, наприклад, крадіжка, вчинена біля ТЦ «ДАФІ» в Дніпропетровську, коли господар залишив покупки з супермаркету і пакет з їжею з «МакДональдс», відійшовши за покупкою якоїсь дрібниці, яку забув купити. Повернувшись з покупкою, він виявив тікаючих злодюжок з пакетами зі свого автомобіля, при цьому, погнавшись за останніми, не зміг наздогнати. Дивовижність історії полягає ще й в тому, що злодії прихопили не тільки пакети з їжею із супермаркету, а й пакети з гамбургерами з МакДональдс, мабуть, дуже були голодні. Звичайно, можна сказати, що це випадковість і збіг обставин, але тоді як же інший випадок, який стався за 2 тижні до Нового року так само в Дніпропетровську.

Біля магазину «Славутич» - «Варус» на пр. Кірова, залишивши автомобіль з покупками продуктів з магазину «Ля Сільпо», господар Таурег відлучився на 15 хвилин в магазин щось подивитися, автомобіль був розкритий і повністю вичищений.

У добу відбувається десятки і сотні шахрайських дій. З огляду на брак заробітку і зростання валюти, злодії не гребують нічим, забирають навіть гамбургери.

Злодіїв не зупиняють відеокамери, розташовані на всіх парковках супермаркетів. Мабуть, недостатньо добре працює поліція в Україні. Коли ж буде так як в Грузії при Саакашвілі і рядові українці зможуть кидати відкритий автомобіль з барсеткою і грошима, і ніхто автомобіль чіпати не буде?

Ми просимо вас бути пильними, не залишати ніякі пакети, сумки або будь-які речі в автомобілі. Будь-яка річ, навіть гамбургер, може привести до розкриття вашого автомобіля і крім вартості викрадених речей, ви ще й отримаєте неприємність щодо пошкоджень вашого автомобіля.

У зазначених випадках були розкриті автомобілі 2013 року випуску, тобто нові, з новими електронними ключами, але, як бачимо, і це не зупинило крадіїв.

Якщо знайшли неточність в нашій новині або ми не вказали якусь цікаву для Вас інформацію, напишіть нам.
Назад до новин

(+380) 67-644-6-555

(+995) 514-577-555

WhatsApp

Viber

Telegram

info@race.net.ua

Головний офіс: вул. Дмитра Кедріна, 44, Дніпро, Україна