RACE
Зв'язатися з нами
menu

Місця в Україні про які Ви могли не знати

Квітень 2019 року

Орендуєте авто під час відпустки, щоб відвідати якомога більше пам'яток? І куди ж Ви поїдете в першу чергу? З цієї причини, ми підготували для Вас добірку незвичайних місць України, про які Ви, напевно, і не чули.

Тунель кохання в Клевані

Даний тунель проходить над залізничними коліями між селами Клевань і Оржень. Тунель простягнувся на чотири кілометри. Він не покинутий - тут щодня проїжджає поїзд. Дерева і кущі сплелись між собою у вигляді арки. Чому його називають тунелем кохання? Тунель популярний серед закоханих тому, що вважається, що якщо любов в парі справжня, то будь-яке бажання, що загадаєш тут обов'язково збудеться.

Тунель кохання в Клевані - фото

Заліщики

Місто розташоване в Тернопільській області і з трьох боків оточено річкою Дністер. Знаходиться в мальовничій долині, на півострові. Тут прекрасна флора і туристи приїжджають з усіх областей, щоб насолодитися природою і краєвидами, які відкриваються в цій місцевості.

Заліщики - фото

Вілкове

Місто знаходиться практично на кордоні з Румунією. Воно унікальне тим, що побудоване на воді, на зразок Венеції. Недалеко від Вілкове розташований Дунайський заповідник з великою різноманітністю флори і фауни. Багато видів тварин, що мешкають в Заповіднику, занесені в Червону Книгу.

Вілкове - фото

Збаразький замок

Розташований на території міста Збараж (Тернопільська область), замок стоїть на Зимовій горі, в самому центрі міста, тому складно його не помітити. Він має привабливий зовнішній вигляд і багату історію. Раніше служив резиденцією для литовських князів і польських шляхтичів. Будівництвом замку займалися Єжи та Кшиштоф Збаразькі, власне тому, замок носить таку назву.

Збаразький замок - фото

Олешківські піски

Влітку тут Вас зустріне 161 200 га гарячого піску. Це місце ще називають Олешківської пустелею. Якщо раніше тут була степова рослинність, то в 19-му столітті сюди завезли масу овець, які знищили практично всю флору і перетворили степ в пустелю. Влітку, пісок нагрівається до 75 градусів за Цельсієм, а через вітер тут часто трапляються піщані бурі. Незважаючи на це, Олешківські піски рекомендується відвідати, щоб насолодитися дивовижною природою країни.

Олешківські піски - фото

Тараканівський форт

Був побудований в 19-му столітті, дана фортеця складається з підземних лабіринтів і сходинок. Форт виконував функцію оборонної споруди. В даний момент він оточений навколо чотирма ровами. Їх довжина становить 230 метрів, а глибина - 6 метрів.

Тараканівський форт - фото

Ферма плямистих оленів

З’явилася ще в 1987 році, ферма стала першим притулком в Україні для плямистих оленів. Зараз на фермі проживають 150 оленів. Також ферма стала туристичним об'єктом для всіх тих, хто приїжджає помилуватися на цих милих звірів.

Ферма плямистих оленів - фото
Якщо знайшли неточність в нашій статті або ми не вказали якусь цікаву для Вас інформацію, напишіть нам.
Назад до новин

(+380) 67-644-6-555

(+995) 514-577-555

WhatsApp

Viber

Telegram

info@race.net.ua

Головний офіс: вул. Дмитра Кедріна, 44, Дніпро, Україна