RACE
Зв'язатися з нами
menu

Послуга автопрокату в Батумі - Грузія

Січень 2017 року (Оновлено: Березень 2023 року)

прокат авто в Батумі, Грузія Батумі одне з найбільших міст Грузії, має свій великий порт і є столицею Аджарії. Багато хто приїжджає сюди на відпочинок, по роботі або в гастрономічний тур. Перебування в цьому колоритному куточку Грузії прикрасить не тільки атмосфера гостинності, а й багата природа та цілком доступні ціни.

Якщо ви хочете познайомитися з цим багатогранним містом по-справжньому, а не тільки дорогою з аеропорту до готелю, вам просто необхідно скористатися прокатом автомобіля в Батумі. На машині ви зможете вивчити місто, проїхатися найпопулярнішими, а якщо пощастить, і невивченими туристами вуличками. Відпочинок у Батумі сподобається всім без винятку, неможливо не закохатися в нього, в його чистоту, порядок, в його людей, тепле сонце і таку велику кількість пам'яток. Щоб оглянути хоча б частину з них, візьміть машину напрокат у RACE, адже куди приємніше подорожувати в зручному прохолодному салоні автомобіля, ніж у задушливих бусиках без кондиціонера.

Прокат авто – важко і дорого?

Не думайте, що прокат авто відніме багато сил або сильно зменшить бюджет відпочинку. Ви можете підібрати і замовити машину просто на сайті, заповнивши коротку форму. Наш менеджер обов'язково зв'яжеться з вами для уточнення деталей і підтвердження бронювання. Оформлення прокату займає не більше 15 хвилин, що безсумнівно зручно для всіх, хто цінує свій час. Що стосується бюджету, то замовивши машину, ви заощаджуєте на таксі та трансферах до екскурсій, до того ж ви зможете побудувати власний маршрут до цікавих місць, не підлаштовуючись під графік автобусів та екскурсій. А якщо подорожувати невеликою компанією, то витрати на авто не зрівняються з тією зручністю, яку ви отримаєте за свої гроші; плюс завжди є місце для сумок і спорядження, якщо вирішите вирушити на пікнік або в похід.

Додаткові послуги

Якщо ви скористаєтеся бронюванням на нашому сайті до приїзду в Грузію, ми підготуємо автомобіль за класом, і доставимо його Вам до аеропорту Батумі, залізничного або морського вокзалів, звідки одразу можна буде почати свою комфортну відпустку.

Серед наших послуг трансфер в аеропорт користується особливою популярністю. Також ви можете замовити водія або послугу повернення авто в іншому місті. Вирушайте автомобілем у будь-який куточок Грузії: Батумі, Тбілісі, Кутаїсі або інші міста.

Якщо є необхідність, ми надамо GPS-навігатор для зручного пересування локаціями. Для мандрівників з малюками завжди можна замовити дитяче крісло, наші менеджери встановлять його згідно з усіма вимогами безпеки.

Хочете замовити прокат автомобіля в Грузії, тоді не гайте час – замовляйте транспорт у нас. Ми цінуємо своїх клієнтів, тому підберемо для вас найкращу машину для відпочинку, роботи і просто приємної поїздки, щоб ви повернулися до нас знову.

Якщо знайшли неточність в нашій статті або ми не вказали якусь цікаву для Вас інформацію, напишіть нам.
Назад до новин

(+380) 67-644-6-555

(+995) 514-577-555

WhatsApp

Viber

Telegram

info@race.net.ua

Головний офіс: вул. Дмитра Кедріна, 44, Дніпро, Україна