RACE
Зв'язатися з нами
menu

Український рамадан

Травень 2013 року

І так український "рамадан" завершився. В офісах пішли бурхливі розмови про те хто, де, як і з ким провів вихідні. У багатьох компаніях оголосили вихідні з 1 по 12 травня 2013 року включно. Ліси, посадки, річки були просто забиті людьми. Напевно, вже мало хто відзначає 1-е травня як день праці, так і на 9 травня не зустрінеш колишньої кількості ветеранів, але свято залишилося і тепер воно вже більше схоже на свято весни і тепла, ніж на щось інше. Період початку травня - один з найжвавіших і в сфері прокату автомобілів. Напевно немає жодного регіону України, який би не відчув сплеску кількості людей, бажаючих взяти машину в оренду.
Так сталося, що в ці травневі свята додалися ще й свята Пасхи, а так само поминальні дні, в які прокату так само не нудно - особливо користуються популярністю автомобілі економ-класу, які "розгрібають" з метою поїздки на кладовища, до далеких родичів.
Варто звернути увагу на те, що в ці святкові дні треба проявляти більшу пильність, так як кількість дорожньо-транспортних пригод завжди зростає.
Прокат авто в Україні не виняток з цієї статистики. В RACE ми тримаємо напоготові команду швидкого реагування, підтримки і допомоги в таких екстрених випадках.
У перші травневі свята нам довелося втратити одного бійця, а саме - прокатний автомобіль потрапив у ДТП. Найсмішніше те, що всю аварійну ситуацію створили співробітники нашого доблесного ДАІ. Напередодні перших травневих свят вони зупинили водія, який орендував авто і почали перевірку його на алкоголь, упевнившись що все нормально - відпустили його, але від радості і бажання "піймати" когось даішник вибіг на трасу і зупинив Мазду 3, якою керувала дівчина. Дівчина-водій зробивши неправильне гальмування, так як, з'їхала з дороги і потім стала екстрено гальмувати, не впоралася з керуванням, а саме, на гравії Мазду "понесло". Результат - розбитий зад прокатного авто, зла дівчина, наляканий даішник, та клієнти прокату, що втратили купу часу.
Ми завжди просимо вас проявляти пильність на дорозі і навіть якщо ви дуже пильний, думайте про інших водіїв, вони можуть не бути такими досвідченими, як ви.

Якщо знайшли неточність в нашій новині або ми не вказали якусь цікаву для Вас інформацію, напишіть нам.
Назад до новин

(+380) 67-644-6-555

(+995) 514-577-555

WhatsApp

Viber

Telegram

info@race.net.ua

Головний офіс: вул. Дмитра Кедріна, 44, Дніпро, Україна