RACE
Зв'язатися з нами
menu

Протести в деяких містах України

Грудень 2013 року

У зв'язку з ситуацією загострення конфліктів між громадянами України і владою в Києві почалися масові заворушення. Мітингувальники протестують проти існуючого режиму влади в Україні. Серед протестантів намітилися реакційні лідери, які підбурюють масу до насильницьких дій.
Як зазначили лідери опозиції, провокатори є засланими людьми, які спеціально розпалюють насильство в народі з метою створення масових збройних заворушень. Такі підбурювачі в першу чергу важливі і необхідні для існуючої влади, так як, при розпалюванні насильства у влади з'явиться законна підстава для введення надзвичайного стану і прямого президентського правління.
Народ закликають зберігати спокій і врівноваженість, проводити демонстрації мирно, не вступати в конфлікти і провокації.
Слід зауважити, що при введенні надзвичайного стану страховка, в тому числі і у відношенні автомобілів взятих в прокат не буде діяти. Страховка не буде працювати, тільки якщо автомобіль знаходиться в зоні надзвичайного або воєнного стану.
Послуга прокату авто в Києві різко обмежена з-за можливих страхових обмежень і масових мітингів, незрозумілих дій влади.
В регіональних офісах так само можуть існувати обмеження щодо видачі автомобілів в прокат, про що заявили керівники філій по прокату авто в Донецьку, Луганську, Дніпропетровську.
В цілому у Східній Україні спостерігається спокій, подій немає.
Як повідомили в прокаті автомобілів в Дніпропетровську, 01 грудня 2013 року працівники міліції зупиняли всі виїжджаючі автомобілі за межі міста з одним питанням, чи не збирається автомобіль їхати в Київ, це при тому, що жодних офіційних обмежень на пересування немає, і не може бути.
Прокат автомобілів в інших містах України працює у звичайному режимі, замовити автомобіль можна в будь-який час. 

Якщо знайшли неточність в нашій новині або ми не вказали якусь цікаву для Вас інформацію, напишіть нам.
Назад до новин

(+380) 67-644-6-555

(+995) 514-577-555

WhatsApp

Viber

Telegram

info@race.net.ua

Головний офіс: вул. Дмитра Кедріна, 44, Дніпро, Україна