RACE
Зв'язатися з нами
menu

Нові авто Хюндай Соната вже у Львові

Травень 2020 року

Кілька автомобілів Hyundai Sonata, корейського виробництва поповнили наш автопарк у Львові.
Цей автомобіль випускається з 1985 року Hyundai Motor Company. Шосте покоління Hyundai Sonata, яке почали випускати з 2009 року – це новітній передньопривідний, чотирьох дверний седан бізнес класу, з відмінним дизайном. Hyundai Sonata визнано кращим авто 2011 року в Україні. Всі подібні авто з об'ємом двигуна 2.0 на автоматі для вашого комфорту і гарної їзди.
Автомобілі Hyundai користуються великим попитом, як на ринку прокату, так і на ринку продажів. Новий модельний ряд користується великим попитом серед водіїв, оскільки має гарне співвідношення ціни та якості, а так само неперевершений екстер'єр, який виражає гармонію, агресію і динаміку цього авто. Стильний та сучасний інтер'єр, гармонійно доповнює авто в цілому. Також авто має високий рівень безпеки.
Тому не зволікайте, вже сьогодні Ви можете замовити це авто для: ділових зустрічей, урочистостей, весільного кортежу, зустрічі VIP гостей або просто для власного задоволення. Авто можна замовити як без водія, так і з водієм, можливе виконання трансферів. Це авто не залишить Вас байдужими.
Для того, щоб скористатися даним автомобілем у Львові, оформіть замовлення на сайті або зателефонуйте нам за телефонами +38 (067) 644-6-555.

Якщо знайшли неточність в нашій новині або ми не вказали якусь цікаву для Вас інформацію, напишіть нам.
Назад до новин

(+380) 67-644-6-555

(+995) 514-577-555

WhatsApp

Viber

Telegram

info@race.net.ua

Головний офіс: вул. Дмитра Кедріна, 44, Дніпро, Україна