RACE
Зв'язатися з нами
menu

Відпочинок у моршині, що дивитися

Серпень 2020 року

Прийшло літо і велика кількість туристів хлинуло на південь України, в пошуках відпочинку на березі моря. Судячи з минулих сезонів відпочинку, на півдні країни цей сезон буде не такий насичений. Виною цьому великі ціни, практично на рівні з цінами в Болгарії.
Альтернативою для людей, які хочуть не тільки відпочити, але зробити це з користю для свого організму є Західна Україна. Як відомо Західна Україна славиться своїми санаторіями. У місті Моршин, який розташований в 70 км від Львова, зосереджені санаторії з унікальними мінеральними водами. Готелі та санаторії розраховані не тільки на українських, а й на закордонних гостей, тому сервіс тут на вищому рівні.
Моршин відрізняється від всіх інших курортів тим, що він розташований поблизу від Карпат. Як всім відомо, Карпати це, так звані, «легені» не тільки України, але і Європи. Люди, які приїхали із забруднених хімічними викидами мегаполісів і відвідали чисті простори рівнини Карпат, часто стверджують, що саме тут вони зрозуміли вислів «дихати на повні груди».
Одним з улюблених місць туристів і відпочиваючих є водоспад поблизу Моршина, який вабить до себе все більше людей через те що цей водоспад випливає з озера, яке здавна називається мертвим. Особливість цього озера в тому, що воно навіть у найлютіші морози не замерзає. Також, популярні серед гостей і жителів курортного містечка скелі Довбуша, українського Робін Гуда.
Якщо Ви приїхали в Моршин на відпочинок, або на поправку свого здоров'я тоді скористайтеся можливістю взяти авто на прокат в Моршині, або замовити трансфер Львів-Моршин, щоб не обмежувати себе у відвідуванні дивно цікавих місцин непорівнянних Карпат. Наша компанія готова запропонувати Вам якісний сервіс, з новими авто. Якщо ви починаєте подорож зі Львова, можливо вас зацікавить наш сервіс по оренді автомобіля у Львові. 

Якщо знайшли неточність в нашій статті або ми не вказали якусь цікаву для Вас інформацію, напишіть нам.
Назад до новин

(+380) 67-644-6-555

(+995) 514-577-555

WhatsApp

Viber

Telegram

info@race.net.ua

Головний офіс: вул. Дмитра Кедріна, 44, Дніпро, Україна