RACE
Зв'язатися з нами
menu

Їдемо до Львова разом із RACE

Листопад 2020 року

Львів - одне із самих унікальних міст України. У ньому поєднуються різні стилі архітектури, можна побачити безліч пам'яток, красивих храмів, соборів, різних музеїв. Привітність і дружнє ставлення жителів - захоплює.

Місто просочене ароматом кави та шоколаду, який чарує і манить всіх гостей та жителів. Безліч кофеїн запросять Вас на чашечку не забивають анкера ароматної кави. А в шоколадниці можна придбати картину або навіть скульптуру ручної роботи з шоколаду. Якщо ви хочете зануритися в цю незабутню атмосферу, приїжджайте до Львова.

А як доїхати з Дніпра до Львова подумаєте Ви? Машиною, поїздом або автобусом? Дорого і довго!

Ми легко відповімо на це питання. На сьогоднішній день авіалініями України виконується новий рейс за маршрутом Дніпро-Львів. Сучасні літаки комфортно і без проблем доставлять Васк місця призначення.

Опинившись у самому серці Західної України — місті Львів, зручним і барвистим подальше подорож допоможе зробити Вам компанія «Рейс», - прокат авто. Великий вибір автомобілів у відмінному стані на вигідних умовах, доставка в аеропорт або іншу точку міста, послуги водія, навігатор для тих хто не знає міста, все це дасть можливість відпочивати, не турбуючись про дрібниці. Швидко і вчасно дістатися в потрібне місце і побачити всі найкрасивіші пам'ятки цього краю.

Бажаємо приємного відпочинку!

Якщо знайшли неточність в нашій статті або ми не вказали якусь цікаву для Вас інформацію, напишіть нам.
Назад до новин

(+380) 67-644-6-555

(+995) 514-577-555

WhatsApp

Viber

Telegram

info@race.net.ua

Головний офіс: вул. Дмитра Кедріна, 44, Дніпро, Україна