RACE
Зв'язатися з нами
menu

Прокат електромобілів в Україні

Лютий 2021 року

Все більше і більше стали з'являтись автомобілі на електричних двигунах в Україні, це і преміальна Тесла, і Ніссан Ліф, інші автомобілі. На станціях заправки вже можна безкоштовно підзарядити автомобіль для продовження подорожі.

В Україні автомобілі на електроприводі завозяться сірими дилерами, тобто офіційний Ніссан не постачає автомобілі Ліф на український ринок, так само немає і представництва Тесла на території України. Згідно зі статистикою імпорту, наданою українською митницею, 90% завезених електромобілів були завезені після дорожньо-транспортних пригод, з пошкодженнями, після відновлення і виставки на продаж.

Деякі компанії з прокату автомобілів вже встигли обзавестись кількома електромобілями для надання останніх в оренду. Основними клієнтами по прокату електромобіля є ті, хто бажає купити такий автомобіль і вирішив випробувати автомобіль, покатавшись на ньому побільше.

Ринок електромобілів має зробити революцію і витіснити бензинові автомобілі за задумом виробників електричних машин. Але не факт, що це станеться. Буквально в спину електричних автомобілів вже дихають виробники автомобілів на водневому двигуні, коли в якості палива використовується вода.

Мінусом електромобілів все-таки є маленький заряд батареї і швидка розряджуємість батареї в умовах морозів. Так само електромобілі важко і незручно використовувати тим, у кого немає теплого гаражу або приватного будинку, адже не протягнеш подовжувач з третього поверху п'ятиповерхівки, в якій ти живеш ???

Техніка - це здорово, ще краще - технічний прогрес, але не факт, що перше відкриття буде і останнім, на старті дуже часто перший не буває першим на фініші.

Поки що випробовуйте електромобілі, замовляйте оренду електромобіля в Україні.

Якщо знайшли неточність в нашій новині або ми не вказали якусь цікаву для Вас інформацію, напишіть нам.
Назад до новин

(+380) 67-644-6-555

(+995) 514-577-555

WhatsApp

Viber

Telegram

info@race.net.ua

Головний офіс: вул. Дмитра Кедріна, 44, Дніпро, Україна