RACE
Зв'язатися з нами
menu

Вікові обмеження при прокаті авто

Червень 2019 року

Є категорія клієнтів, які ставлять питання щодо вікових обмежень, чому можна брати автомобіль напрокат по досягненні 21 року. Чому не можна взяти машину з меншим віком або маленьким стажем керування?
Звичайно, не можна поставити всіх під одну гребінку", але питання безпеки та осмисленого ставлення до цінностей, змушують створювати обмеження, які, на жаль не можуть бути зроблені вибірково. Давно зрозуміло, що деякі в 13 років вже командують полками і керують країнами і виглядає їх управління досить таки успішно, а от інші до 50 років залишаються дітьми. Як же визначити того полководця, який у 18 років хоче взяти автомобіль напрокат, а йому відмовляють. На жаль, в нашому сучасному світі таких полководців дуже мало, як у пісні "принців мало і на всіх їх не вистачає". Але все ж, якщо людина захоче взяти авто на прокат, йому швидше за все, відмовлять у зв'язку з відсутністю віку. Як би то не було, правила є правила і їх варто дотримуватися всім, а якщо і не дотримуватися, то вийде анархія.
Ставлячись з розумінням до всіх прохань наших клієнтів і розуміючи, що серед їх числа досить полководців, ми все одно зупинилися на суворому дотриманні правил. Саме тому у нас встановлений режим отримання авто в прокат по досягненні 21 року і 2-х років стажу керування.

Якщо знайшли неточність в нашій новині або ми не вказали якусь цікаву для Вас інформацію, напишіть нам.
Назад до новин

(+380) 67-644-6-555

(+995) 514-577-555

WhatsApp

Viber

Telegram

info@race.net.ua

Головний офіс: вул. Дмитра Кедріна, 44, Дніпро, Україна