RACE
Зв'язатися з нами
menu

Відпочинок 365 днів в році – це Грузія

Листопад 2016 року

відпочинок у ГрузіїВи мрієте про відпочинок, але ваша відпустка не завжди випадає на літні дні, оскільки на роботі повне завантаження, а ціни в серпні дуже високі. Що робити і куди поїхати на відпочинок, який ви так давно чекали?

Ми знайшли відмінне місце для відпочинку – це Грузія, тут можна відпочивати 365 днів на рік, туристи їдуть круглий рік і це не просто так. Ми пояснимо, що тут робити в будь-якому сезоні і ви будете солідарні з нами на всі 100% відносно відпочинку в цій чудовій країні.

Літні місяці і аж до середини жовтня це звичайно ж пляжний відпочинок – гостинне Чорне море, сонце, пляж, хоча є деякі люди, які і в ці місяці віддають перевагу іншому відпочинку, а саме – гори Местії, Степанцмінда. У гори туристи їдуть цілий рік, щоб відвідати гірськолижні курорти, хто просто помилуватися красою, а хтось професійно займається скелєлазінням і для нього це поривши душі, підкорити новий пік. Тому другим основним напрямом, який відвідується в Грузії, є гірський туризм. Сотні тисяч людей зі всього світу приїжджають сюди у пошуках піших прогулянок по горах.

Третій вид відпочинку – це гірські лижі в осінньо-, зімньо-, весняний період. Декілька сучасних гірськолижних курортів готові зустрічати друзів. Відвідайте Местіа і Гудаурі, так само будується новий курорт в районі Боржомі і Батумі.

Четвертий вид відпочинку – лікувальні водні джерела, санаторії і курорти в Боржомі, інших місцях, куди просто приїздять заради прогулянок і лікувальної води. 

П'ятий вигляд відпочинку – подорож по старовинним місцям, церквам і спорудам ще середніх століть нашої ери, а чудові гірські пейзажі створюють ще більший колорит цих пам'яток.

Шостий вид відпочинку – смачна їжа, вино, колоритний і доброзичливий народ. 

Приїздіть до Грузії 365 днів на рік, а для того щоб ваш відпочинок був насиченим, ми пропонуємо прокат авто в Грузії. Ви можете прорахувати будь-яке замовлення згідно з вашими параметрами прямо на нашому сайті. Будемо раді відповісти на будь-які ваші питання.

Всього найкращого. RACE прокат автомобілів.  

Якщо знайшли неточність в нашій статті або ми не вказали якусь цікаву для Вас інформацію, напишіть нам.
Назад до новин

(+380) 67-644-6-555

(+995) 514-577-555

WhatsApp

Viber

Telegram

info@race.net.ua

Головний офіс: вул. Дмитра Кедріна, 44, Дніпро, Україна